• Per Hallerby

  Per Hallerby

  Per Hallerby arbetar som professionell styrelseledamot i huvudsakligen onoterade aktiebolag. Han har även erfarenhet från börsnoterade bolag och sitter som styrelseordförande i AddNode AB på OMX Nasdaq smallcap lista. Arbetet omfattar även ideella styrelser som Högskolan på Gotland, där han varit vice ordförande.

  Per Hallerby är företagsledare med inriktning på management-for-hire i kris- och utvecklingsföretag. Huvudinriktning är strategi-, struktur-, organisations- och marknadsfrågor, för utveckling av professionella organisationer och säljinriktade organisationer. Han var under 1980 talet chef för Utvecklingsfonden (Almi) i Stockholm och koncernchef för tre olika VenturCapitalbolag. Erfarenheten kommer även från NGOs av olika slag. Per Hallerby har varit ordförande för Barncancerfonden, myndighetschef för Centrala studiestödsnämnden Stockholm och har varit ordförande i Folkpartiet Södermalm GamlaStan. Per Hallerby har en omfattande erfarenhet som konsult inom Statskonsult AB, StockInova AB, Bohlin & Strömberg Företagskonsult AB, Rosenhill Development AB och MAPSEC konsulterfarenheten omfattar såväl näringslivet som offentligsektor.

  Privat

  Per Hallerby har fyra barn och är gift med Karin Hallerby, direktör vid Tillväxtverket. Tillsammans äger de en hyresfastighet på Mariaberget, Södermalm och ett soldattorp i Sörmland.

  Länkar:

  http://hallerby.blogspot.com/

  http://liberalstockholmssiluett.blogspot.com/

  http://www.kickisblogg.se/

  http://vimpalong.wordpress.com/

  Per Hallerby är representerad på Facebook, Linkedin och Plaxo (han twittrar inte men är registrerad)